Кабінет "Спецтехнології продовольчих товарів”
(з підготовки робітників з професії "Продавець продовольчих товарів”)
 
Завідуючий кабінетом – Кухаренко Ірина Валентинівна, кваліфікаційна категорія "спеціаліст”.
Навчальна площа на 1 слухача становить 2,2 м2.
При кабінеті в наявності є паспорт комплексно-методичного забезпечення, поурочно-тематичне планування, план роботи гуртка з предмету, нормативна документація. В наявності поурочні папки, дидактичний та роздавальний матеріал з урахуванням сучасних технологій торгівлі, натуральні зразки, муляжі, додаткова література з предмету, ілюстративний матеріал та каталоги асортименту сучасних товарів.
Матеріально-технічне забезпечення: магнітофон, кодоскоп, екран.
Навчально-методичне забезпечення кабінету дає змогу розкрити всі теми програми у відповідності з кваліфікаційною характеристикою професії "Продавець продовольчих товарів”.
Відсутні: в достатній кількості україномовні підручники. 
Для удосконалення матеріально-технічного забезпечення предмету бажано оснастити кабінет комп’ютером, електронними підручниками. 
Необхідно доповнити тематичні папки ілюстративно-роздавальним матеріалом по темах: "Рибні товари”, "Субпродукти”.
Відсутні картки вивчення класифікації та асортименту по темі: "Копчена риба”, "В’ялена риба”, "Харчові концентрати”.
 
 
 
 
Кабінет "Торговельного обладнання”
 
Завідуючий кабінетом – Кухаренко Ірина Валентинівна, кваліфікаційна категорія "спеціаліст”.
Навчальна площа на 1 слухача становить 2,2 м2.
При кабінеті в наявності є паспорт кабінету, паспорт комплексно-методичного забезпечення, поурочно-тематичне планування, нормативна документація. В наявності поурочні папки, дидактичний та роздавальний матеріал з урахуванням сучасних технологій торгівлі, натуральні зразки торговельного обладнання, магнітофон, кодоскоп, екран.
Дидактичний матеріал зібраний у поурочно-тематичні папки з предмету.
Відсутні: роздавальний матеріал по темі "Холодильникове торговельне обладнання”; сучасні види торговельного обладнання.
Кабінет оснащений основними технічними засобами навчання: різними типами ваг – РН-10Ц13У; РП-50Ш13; АТЛАС АТ-15; касових апаратів САМСУНГ ER250 F; ДАТЕКС МР-500 Т; торговельним інвентарем, діапроектором та комплектом діапозитивів.
Для вдосконалення матеріально-технічного забезпечення предмету бажано поповнити кабінет сучасним торговельним обладнанням, холодильниковим обладнанням, забезпечити підписку на журнал "Професійне торгівельне обладнання”.
 
 
 
Кабінет "Організації та технології торговельних процесів”
 
Завідуючий кабінетом – Кухаренко Ірина Валентинівна, кваліфікаційна категорія "спеціаліст”.
Навчальна площа на 1 слухача становить 2,2 м2.
При кабінеті в наявності є паспорт кабінету, паспорт комплексно-методичного забезпечення, поурочно-тематичне планування, нормативна документація для підготовки з професії "Продавець продовольчих товарів”. 
В наявності поурочні папки, дидактичний та роздавальний матеріал з урахуванням сучасних технологій торгівлі, натуральні зразки торговельного устаткування, торговельного інвентарю, натуральні зразки товарів, стенди з наочністю, магнітофон, кодоскоп, екран.
Для зберігання навчального обладнання використовуються шафи-вітрини.
Відсутні: рекламно-виставковий інвентар, інструкція П-6.
Необхідно: оснастити кабінет комп’ютером та комп’ютерними програмами з предмету.
 
 
Кабінет "Техніки і механізації торговельних розрахунків”
Завідуючий кабінетом – Кухаренко Ірина Валентинівна, кваліфікаційна категорія "спеціаліст”.
Навчальна площа на 1 слухача становить 2,2 м2.
При кабінеті в наявності є паспорт кабінету, паспорт комплексно-методичного забезпечення, поурочно-тематичне планування, нормативна документація для підготовки з професії "Продавець продовольчих товарів”. 
В наявності: рахівниці, калькулятори, касові апарати, касові кабінки, кінопроектор та комплект діапозитивів.
Кабінет оснащений стендами: "Будова ЕККА”, "Алгоритми виконання операцій на ЕККА”.
Навчально-методичне забезпечення кабінету дає змогу розкрити всі теми програми.
Відсутні: в достатній кількості україномовних підручників; картки опитування по темі: "Програмування ЕККА”.
Необхідно оснастити кабінет комп’ютерами.
 
 
Навчально-виробнича майстерня для підготовки слухачів з професії: "Продавець продовольчих товарів” ІІІ розряду 
 
Завідуючий кабінетом – Кухаренко Ірина Валентинівна, кваліфікаційна категорія "спеціаліст”.
Навчальна площа на 1 слухача становить 6,2 м2.
При кабінеті в наявності є: пристінні гірки, стенди, шафи, прилавки, столи, касові кабіни, сейф, підтоварники, шафа-вітрина.
Забезпеченість ваговимірювальним обладнанням: 
- ваги настільні циферблатні 10 шт.
- електронні ваги 3 шт.
- ЕККА "Ера” 5 шт.
- ЕККА "Самсунг” 3 шт.
Забезпеченість інвентарем для розкриття тари: молотки, кліщі, ножі для розкриття мішків.
Інвентар для перевірки якості товарів: огоскопи.
Інвентар для підготовки товарів до продажу: ножі для ковбас, ножі для сиру, ножі для хліба, ножиці, виделки гастрономічні, лопатки кондитерські, щипці кондитерські, совки, пакувальний матеріал.
Інвентар для обслуговування покупців: дерев’яні дощечки, ножі, підставки для кондитерських виробів, лотки, виделки, щипці, совки, пакувальний матеріал, цінники.
Інвентар для грошових розрахунків з покупцями: рахівниці, мікрокалькулятори.
Санітарно-гігієнічний інвентар: відро, корзини для сміття, совок для сміття, віник, щітки.
Майстерня забезпечена зразками продовольчих товарів для виконання навчальних робіт відповідно навчальної програми з предмета "Виробниче навчання”.
Слухачі забезпечені індивідуальним робочим одягом.
У приміщенні майстерні є медична аптечка, укомплектована медикаментами у повному об’ємі. На кожному робочому місці розміщено інструкції з охорони праці.
Частина обладнання повинна бути замінена на більш сучасне.
Потрібно придбати нові зразки товарів, доповнити торгівельний інвентар.